Maatwerk vakkenkast met TOSIZE Furniture, door Arja

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Arja

Arja

NL

Makkelijk

2 minuten

Omschrijving van Arja

Wij hebben een MDF vakkenkast besteld bij OPMAATZAGEN.nl waar we super blij mee zijn! Wij hebben hem tot het plafond laten lopen waardoor je een eyecather van een kast hebt met heel veel opbergmogelijkheden. En vooral mooie (grote) vakken waar je je mooiste items in kunt zetten. De muur leeft nu veel meer. Zo leuk als er visite komt trekt de kast meteen de aandacht even kijken naar de persoonlijke spullen die er in staan. En achter de deuren hebben wij twee legplanken voor boeken en spellen. Zo fijn al die opbergruimte. Twee vliegen in een klap.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Wij hebben de kast opgebouwd (ging super snel en simpel alle onderdelen zijn gelabeld door OPMAATZAGEN.nl) en vervolgens geverfd met Coat paint verf. Eerst twee lagen primer voor MDF en daarna de kleur van onze muren in een afwasbare meubel verf ook van Coat prints. Dat is de kleur Cargo (eggshell finish voor een extra matte uitstraling). Cargo is een hele mooie beige tint die wij ook op al onze muren hebben, waardoor de kast overloopt in de muur voor een rustig geheel. Door dat wij voor een extra matte afwerking kozen lijkt het alsof het een 'mee gestucte' kast is. Super blij mee!!

Afmetingen van mijn DIY project

H: 256,0 cm
B: 200,1 cm
D: 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.405,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle meubels bekijken