Op maat gemaakte dressoirs in het rood, door Maike

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Eenvoudig als bouwpakket thuisbezorgd.
Start met ontwerpen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit meubel zelf met behulp van OPMAATZAGEN.nl

Maike

Maike

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Maike

We maakten twee dressoirs met OPMAATZAGEN.nl en zijn supertevreden! Het zijn losse dressoirs omdat, we het hier tussen een schuifwand gaan zetten. Met alle voorbeelden op de site hebben we uiteindelijk ons eigen passende ontwerp gemaakt. Doordat we zelf gelakt hebben, konden we een kleur kiezen die je niet snel vindt bij bestaande dressoirs. De service van OPMAATZAGEN.nl was ook heel goed. Snelle reactie, juiste levering en staan klaar bij vragen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

We ontwierpen de kasten en ontvingen nog een beetje hulp door OPMAATZAGEN.nl met de juiste afmetingen. Met de goede werk beschrijving was het makkelijk in elkaar te zetten. We hebben de naden opgevuld met hout opvuller en binnenin ook nog gekit voor een mooier effect. Heel fijn dat we gekozen hebben voor de gegrond en MDF-platen. Daarna hebben we alle deuren en planken twee keer gelakt voor het mooiste resultaat. De montage van de deurtjes en planken was heel simpel en het werkt perfect.

Afmetingen van mijn DIY-project

Afmetingen dressoir 1: 85,0 x 242,0 x 50,0 cm Afmetingen dressoir 2: 85,0 x 182,1 x 50,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Dit meubel komt uit onze TOSIZE Furniture lijn. Stel jouw persoonlijke meubel op maat samen via onze 3D configurator en ontvang het als eenvoudig bouwpakket.

€ 1.826,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle meubels bekijken