Thuiswinkel Waarborg

Koof en haardombouw, door John

Koof en haardombouw, door John
Koof en haardombouw, door John

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kijk eens wat een indrukwekkende koof en haardombouw John maakte. Hij gebruikte MDF Lakdraag om het tot een strak en vlak geheel te maken. Hij werkte het af door de randen voor te behandelen en het MDF te schilderen in de gewenste kleur. Laat je inspireren door het ontwerp van John en start zelf ook met een mooie klus!

Materiaalkeuze

Er zijn eindeloos veel materialen waar je uit kunt kiezen. Elk materiaalsoort heeft eigenschappen die het product uniek maken en waardoor het wel of niet geschikt is voor jouw klus. Wil je meer weten over de verschillende materialen? Bekijk onze per materiaalsoort op ons YouTube kanaal. Zo ontdek je wat de beste keus is voor jouw project. Of het nu een koof, een haardombouw of iets heel anders is. Bij OPMAATZAGEN.nl nemen we je het zaagwerk uit handen, zodat jij direct kunt starten met de opbouw van de klus. Of het nu plaatmateriaal met een randafwerking is zoals verstek, of een speciale vorm. Wij zagen het graag! En op de millimeter nauwkeurig.

John over {{ tosize_current_site_name() }}

De mening van onze klanten vinden we heel belangrijk. We nemen feedback serieus, want we willen het elke dag een beetje beter maken. John beleefde de samenwerking met OPMAATZAGEN.nl zo: “Het materiaal werd op tijd geleverd en perfect op maat en in verstek gezaagd. Feilloos te verwerken voor een koof en open haard ombouw.”

Ook aan de slag? Start hier!

Geen resultaten gevonden