Thuiswinkel Waarborg

De staande speakers van Jorian in MDF Zwart

De staande speakers van Jorian in MDF Zwart
De staande speakers van Jorian in MDF Zwart
De staande speakers van Jorian in MDF Zwart
De staande speakers van Jorian in MDF Zwart

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jorian heeft met MDF Zwart speakers gemaakt die hij op een standaard heeft geplaatst. Zo maak je heel eenvoudig speakers op maat! Benieuwd naar het resultaat? Lees hier meer!

De speakers van Jorian

Jorian heeft van MDF Zwart V313 staande speakers gemaakt. Deze speakers bestaan uit een speakerbehuizing en een standaard. De standaard had hij zelf al en de behuizing heeft hij gemaakt van zijn op maat gezaagde MDF. Het resultaat is een strakke speaker die helemaal past bij het interieur!

Wij zien regelmatig projecten voorbij komen waar mensen zelf hun speakers maken, dus zijn we op onderzoek gegaan. Na een tijdje zoeken kwamen we erachter dat er heel veel fora zijn waar wordt uitgelegd hoe je zelf een speaker maakt! Wij hebben een tutorial gevonden waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe je dat doet. Wil je zelf een speaker maken? Lees die dan even door en bestel je plaatmateriaal bij OPMAATZAGEN.nl!

Bestel jouw plaatmateriaal online op maat! Lees de tutorial over hoe je zelf een speaker bouwt (Engels)

MDF Zwart

Jorian gebruikte MDF Zwart V313 voor zijn speakerbehuizing. Dit is een vochtwerende MDF plaat die tijdens het productieproces gekleurd is met een zwart pigment. Hierdoor is de plaat tot in de kern zwart gekleurd. Omdat MDF van kleine houtvezels gemaakt wordt is de plaat niet gitzwart. Het heeft meer een gemêleerd uiterlijk. MDF is ook gemakkelijk te bewerken, wat handig is aangezien je zelf nog aan de slag moet gaan om de uitsparingen voor de speakers te maken.

Bekijk MDF Zwart V313 in de webshop

Geen resultaten gevonden