Budgetvriendelijke radiator ombouw van MDF, door Patrick

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Patrick

Patrick

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Radiator ombouw van MDF gemaakt en vervolgens alles strak gemaakt en daarna in de primer en dan met betonlook verf afgeschilderd en daarna nog 2 lagen topcoat.

Zelf een budgetvriendelijke radiator ombouw maken

Als eerste heb ik een tekening gemaakt daarna de planken op maat online bij OPMAATZAGEN.nl besteld. De lange planken bestaan uit 3 delen en zijn in een hoek van 45 graden gefreesd en vervolgens gelijmd. Alle planken zijn met de boven frees een kleine schuine rand gefreesd.

Alles is in elkaar gezet met houtlijm en schroeven. De naden van de lange planken dicht gemaakt met plamuur en strak geschuurd daarna alles in de grondverf en de radiator ombouw is afgeschilderd met een betonlook verf. Omdat ik voor MDF gegrond koos, was dit zo klaar!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Nr 1 3050mm x 550mm
Nr 2 1460mm x 690mm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Patrick en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 178,59


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken