Afwerking WC-inbouw reservoirs van Noten Timmerpaneel, door Sebastiaan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Sebastiaan

Sebastiaan

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Creëer net zoals Sebastiaan een klassieke rustieke uitstraling door de bovenkant van de inbouwreservoirs te maken van Noten Timmerpaneel. Door OPMAATZAGEN.nl op maat gezaagd plaatmateriaal heeft hij mooie afwerkingen kunnen maken. Bekijk hier naar de bijzondere afwerking van Sebastiaan!

 

Omschrijving van Sebastiaan

We wilden de bovenkant van de inbouwreservoirs op een aparte manier af werken door hier mooi gebeitste houten planken op te plaatsen in plaats van tegels.

Hoe ik dit project gemaakt heb

De tegelzetter had de toiletruimtes mooi betegeld waarbij iedere ruimte zijn eigen look en feel heeft gekregen. In het toilet beneden blauwe mozaïek vingers, toilet boven met groene jade handwerk tegels en in de sauna ruimte een patroon wand tegel. Het houtwerk was dankzij het gemak van OPMAATZAGEN.nl vervolgens heel eenvoudig. In het toilet beneden kozen we voor notenhout in 30 mm. De overige ruimtes kregen Eikenhouten planken. Door verschillende kleuren beits te gebruiken hebben we nu overal een mooie klassieke of rustieke uitstraling!

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Sebastiaan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 552,33


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken