Zelfgemaakte zit, speel en decoratie vensterbank, door Kay

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Kay

Kay

NL

Gemiddeld

2 minuten

Kay laat in dit DIY project zien hoe hij van online bestelde pellos floor panelen op maat een mooi project heeft gemaakt. Lees hieronder zijn aanpak en ervaring.

Omschrijving van Kay

Door het bouwen van een venster met meerdere functies creëerden wij een extra lange zitplek van bijna 4 meter lang. De kinderen klauteren en klimmen er graag op en de linkerzijde dient als kast met een weggewerkte lade. Verder bied het ook genoeg plek voor decoratie. Doordat de grote eettafel nu niet gecentreerd in de ruimte staat, zit de grootste winst in de doorgang van de ruimte.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Vanwege het verwijderen van de radiator is er ruimte vrijgekomen om dit project te realiseren. Na het opmeten van de ruimte ben ik alle maten gaan omzetten naar een technische tekening in Illustrator. en heb ik rekening gehouden met welke materialen ik wil gaan werken. Dat betekent dat ik ook rekening heb gehouden met isolatie, lijm en schroeven (Als vormgever is dat natuurlijk iets makkelijker te bewerkstelligen) Na de montage van het framewerk van balken van 44x69. Omdat ik geen schroeven in het zichtwerk wilden zien heb ik grote restanten multiplex, met daartussen isolatie, op het framewerk geschroefd. Hiermee kon ik zowel de oneffen venster uitvlakken, de isolatie opsluiten en een egale ondergrond bieden voor de afwerking die ik heb verlijmd met constructielijm.

Afmetingen van mijn DIY project

Circa 400,0 cm lang

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Kay en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 267,66


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken