Een schoenenkast op maat van MDF en een zitje voor in de erker, door Andy

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Fam.

Fam.

NL

Bovengemiddeld

2 minuten

In dit DIY project legt Andy uit hoe hij meerdere projecten met op maat gezaagd MDF en grenen timmerpaneel heeft gemaakt. Het resultaat is een prachtig zitje voor in de erker en twee praktische kasten om schoenen op te bergen. Een fraai resultaat!

Omschrijving van Andy

Met het MDF op maat hebben wij 2 schoenenkasten gemaakt. Met het hout hebben wij een bankje gemaakt in de erker, zodat wij de eettafel in de erker kunnen plaatsen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bankje: Het was altijd de vraag; wat te doen met de erker. Na de kerst hadden we de eettafel met stoelen tijdelijk in de erker gezet. Dit beviel goed, maar de stoelen aan de raamkant was geen succes. Op internet gezocht naar alternatieven en hierbij kwamen we uit op een vast bankje om te zitten met het avondeten of lekker te hangen in de zon. Via internet op zoek gegaan naar hout op maat, omdat je het zelf niet zo mooi kan maken. De oppervlakte ingemeten, besteld en uiteindelijk gemonteerd in de erker met het mooie resultaat. Schoenenkasten: Het was altijd een rommel. Meer schoenen dan plek en de kastjes open maken was te veel werk. Ook op internet gekeken naar opties en het maken van een op maat gemaakt kastje was de oplossing. De maten opgemeten en het MDF op maat laten zagen, zodat het alleen een kwestie van hoekjes monteren, de planken verstevigen met wat er over was bij het snijverlies en schilderen maar. Wij zijn heel blij met het resultaat. Een heerlijk bankje om op te zitten/liggen en twee schoenenkasten om al onze schoenen netjes in te plaatsen.

Afmetingen van mijn DIY project

Bank: 300,0 cm breed en 40,0cm diep

Schoenenkast: 103,0 cm hoog 100,0 cm breed 35,0 cm diep

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Fam. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 380,11


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken