Een lange wens uitgevoerd: vensterbanken in de woonkamer

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Margo

Margo

NL

Makkelijk

1 minuut

Nieuwe vensterbanken nodig? Laat ze op maat zagen door OPMAATZAGEN.nl en plaats ze eenvoudig in jouw huis. Margje koos Timmerpaneel Vuren als materiaal en zo pakte ze het aan.

Omschrijving van Margo

Margo woont inmiddels twee jaar in haar nieuwe woning. Een echte klusser vindt ze zichzelf niet. Toch durfde ze, samen met OPMAATZAGEN.nl, te beginnen aan de klus en bestelde ze drie nieuwe vensterbanken om een lange wens uit te voeren. Ze koos voor timmerpaneel vuren en liet de randen aan de voorzijde afronden voor een mooi resultaat.
Ze schreef zelf over haar ervaringen op www.hetismarg.nl en deelt het resultaat met ons!

Het idee

Onze woonkamer is een combi van stoer met modern. Houten elementen wisselen zich af met zwart, blauw, geel en wit. Onze robuuste houten salontafel is een eyecatcher en ik wilde al heel lang vensterbanken in dezelfde look. Ik stelde dit heel lang uit omdat ik het eigenlijk niet zag zitten om naar de bouwmarkt te gaan, omdat ik bang was om een flater te slaan met m’n kluskennis.

Lees het hele verhaal van Margo hier. Ook aan de slag met een vensterbank? Klik hier!

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Margo en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 166,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken