Een eiken venster bank op maat voor in de dakkapel, door Rene

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rene

Rene

NL

Makkelijk

1 minuut

Rene laat in dit DIY project zien hoe hij zelf fraaie vensterbanken heeft gemaakt. Hiervoor heeft hij eiken timmerpaneel A/B in 19mm op maat besteld. Lees meer over zijn aanpak en ervaring hieronder.

Omschrijving van Rene

Vorig jaar een dakkapel onafgewerkt laten plaatsen. Dit project heb ik eikenhout gebruikt op maat om de vensterbank te realiseren.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Zoals beschreven de dakkapel hebben we casco laten opleveren. We wilden namelijk stopcontacten onder de vensterbank en schakelaars voor de spotjes in de dakkapel dus gekozen zelf de dakkapel, en in dit geval dus ook de vensterbank, zelf af te werken. Hele zolder geïsoleerd, elektra aangelegd, verticale meubelpanelen bevestigd (steunpunt vensterbank) en ten slotte afgewerkt met 2 mooie eiken houten planken als vensterbank. Het hout is keurig volgens specificatie geleverd en fijn om mee te werken. Eindresultaat vensterbank mag er dan ook wezen, het geheel geeft een mooie warme en kwalitatieve uitstraling.

Afmetingen van mijn DIY project

410,0 cm (2 delen) x 30,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Rene en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 588,18


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken