Vensterbank van MDF Vochtwerend V313, door Jan

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jan

Jan

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving van Jan

Maak een vensterbank met MDF 15mm watervast van OPMAATZAGEN.nl. Meet met een rolmaat en markeer met potlood en blokhaak de gewenste afmetingen. Zaag het MDF nauwkeurig op maat met een invalzaag en schuur randen glad (korrel 120-150). Breng grondverf aan op alle zijden en laat drogen. Omdat de plaat te kort was heb ik de vensterbank uit 2 delen gemaakt en de naden geplamuurd. Schuur tussen lagen lichtjes. Voltooi met de gewenste eindlak voor duurzaamheid. Gebruik kwasten voor een gelijkmatige afwerking.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Bij het maken van een vensterbank met MDF 15mm watervast van OPMAATZAGEN.nl volgt u deze stappen: Meet de benodigde afmetingen op met een rolmaat en markeer met een potlood en blokhaak. Zaag het MDF op maat met een invalzaag en schuur de randen glad met schuurpapier (korrel 120-150). Breng grondverf aan op alle zijden en laat drogen (voor de zekerheid 2 keer gedaan). Schuur lichtjes tussen lagen verf. Eindig met de gewenste eindlak voor een duurzame afwerking. Gebruik kwasten voor een gelijkmatige applicatie.

Afmetingen van mijn DIY project

Diverse maten. De vensterbank heb ik uit 2 delen gemaakt. De overgang plamuur ik dicht.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 78,75


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken