Radiatorombouw met opgedikte vensterbank, door Jeroen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Jeroen

Jeroen

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving van Jeroen

Uit twee delen bestaande radiator ombouw, deze radiator ombouw bestaat uit een opgedikte vensterbank met een dikte van twee keer 18 mm gegrond MDF en een voorzetraam van ook 18 mm MDF met magneetbevestiging. De latten die het geheel verbinden zijn aan de achterzijde geplaatst, dus min of meer uit het zicht. Verder zijn de planken van het voorzetraam door gezet om de hoek om ook die zijde van de ombouw dicht te maken. Al met al best nog een aardig karwei

Hoe ik dit project gemaakt heb

Het project voor een mooi radiator ombouw uitgedacht en op papier gezet. Vooraf gegrond MDF besteld bij OPMAATZAGEN.nl, dit werd snel geleverd en was werkelijk perfect op maat. Vensterbank twee hoeken ingezaagd en het blad opgedikt door middel van twee 18 mm planken met lijm en schroeven te verbinden, dit glad geschuurd, geplamuurd, randen gegrond en afgelakt. Mbv beugels en montagekit boven de radiator geplaatst. Magneetjes geplaatst voor het voorzetraam. Voorzetraam gemaakt hoeken geplamuurd en het geheel afgelakt. Ik ben tevreden!

Afmetingen van mijn DIY project

BxHxD: 242,0 x 73,3x27 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Jeroen en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 99,69


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken