Zitvensterbank maken van MDF, door Wart

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wart

Wart

NL

Makkelijk

1 minuut

De zitvensterbank van Wart

Als je zelf een vensterbank gaat maken en je hebt de ruimte, dan kun je er ook een zitvensterbank van maken, net als Wart. Leg er wat leuke kussens neer en je hebt dé ideale plek om je gedachten te verzetten; lees een boekje, kijk naar buiten en kom tot rust. Wij zagen het MDF in de juiste afmetingen en bezorgen het bij je thuis, zodat jij direct kunt beginnen met de opbouw van de vensterbank.

MDF op maat

Wart heeft het MDF Lakdraag in de gewenste afmeting laten zagen én heeft het zitgedeelte in verstek laten afwerken voor een professioneel resultaat. De constructie bouwde hij met vuren balken; zeer geschikt voor het maken van stevige constructies.

Afmetingen van mijn DIY project

175,0 x 45,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wart en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 158,57


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken