Werktafel van MDF, door Guido

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

GC

GC

NL

Gemiddeld

1 minuut

Werktafel op maat

Een prettige werktafel kan bijdragen aan de kwaliteit van jouw klus. Laat het materiaal voor jouw werktafel door ons op maat zagen en ga zelf aan de slag met de opbouw. Binnen een mum van tijd heb jij een perfecte plek voor de uitvoering van jouw volgende klus, net als Guido.

Hoe Guido dit project gemaakt heeft

Guido bestelde MDF Blank met een dikte van 38 mm en liet twee zijdes in verstek zagen. Hij bevestigde dit blad op de grond met een stevige poot van Vuren geschaafde balken. De andere kant van het werkblad rust, zoals je op de foto kunt zien, op een inbouwkastje. Hij schilderde het geheel en werkte de randen af met aluminium.

Mooi werk Guido!

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van GC en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 120,40


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken