Een praktisch en stevig werkblad van Okoume multiplex, door Gerrit

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Gerrit

Gerrit

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Gerrit deelt zijn DIY-project op ons blog, waarbij hij een duurzaam werkblad van Okoumé multiplex maakt. Hij legt uit hoe een stevig werkbladd heeft gemaakt, ideaal voor je werkruimte of hobbyplek. Ontdek hoe je met hoogwaardig materiaal een functioneel en betrouwbaar werkoppervlak kunt creëren voor al je projecten en klussen.

Omschrijving van Gerrit

Een werkblad voor mijn elektronica-hobby. 28 mm dik Okoume multiplex. Een van de foto's toont ook het (niet geverfde) restant-stuk, dat wordt nog tot een schap verwerkt.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik vond deze handig online zaagservice via Google, en kwam er snel achter dat er hier heel goede mogelijkheden waren om betaalbaar grote platen multiplex te bestellen. Via de website besteld, en enkele dagen later keurig geleverd door een transporteur. Hoeken en kanten had ik laten afwerken door afronden, en dat gaf meteen een heel professionele uitstraling. Na levering alleen nog schilderen, met een zijdeglans binnenvernis. Geweldig resultaat! Het werkblad is uiterst functioneel en oogt mooi. Service van deze webshop was voortreffelijk. Ze reageerden ook snel en duidelijk op vragen via de Email. Top!

Afmetingen van mijn DIY project

240,0 cm x 80,0 cm x 2,8 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Gerrit en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 223,00


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken