Op maat gemaakt bureau van vuren timmerpaneel, door Stanny

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Stanny

Stanny

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Met twee houten panelen hebben we een groot bureau gemaakt in onze studeerkamer, voor twee personen. We zijn er erg blij, aangezien het optimaal gebruik maakt van de kamer. En natuurlijk heel leuk om te maken. We zijn nog aan het denken over een kleurtje, maar voor nu zijn we erg tevreden!

Maatwerk bureau van vuren

Eerst hebben we een paar balken gezaagd voor de steunen, en om de poten wat te verlengen. Aan de linkerkant zit een balk van 180,0 cm, aan de rechterkant een van 80,0 cm. Toen hebben we gaten in de muren geboord, in de balken en in het blad. Toen alles vastgezet met lange schroeven, en de drie poten verdeeld: één in de hoek links, één op het kruispunt van beide planken, en één precies in het midden (maar iets naar achteren) van het grote blad. Daarna hebben we met een team geschuurd en gelakt, et voilà!

De afmetingen van het project

250,0x80,0 & 100,0x40,0

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Stanny en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 381,66


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken