Verwijderbare roundels en tegels voor pottenbakkersschijf, van Victor

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Start direct met samenstellen
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Victor

Victor

FR

Bovengemiddeld

1 minuut

Voor aardewerk, Victor op maat gemaakte sluitringen in vochtbestendig MDF. Hij gebruikte materiaal op maat gesneden in een dikte van 9 en 25 mm. Door de panelen af ​​te werken met de frees ontstond een praktisch en mooi resultaat.

Beschrijving van de Victor

Met deze rondes kun je een groot aantal stukken op de draaibank bewerken, door simpelweg de tegel waarop het stuk rust te vervangen door een andere.

Hoe ik dit project heb afgerond

Gemaakt van waterafstotend MDF V313 25 mm en 9 mm), de tegels en rondellen werden machinaal bewerkt met een bovenfrees, na dimensionering met een tafelzaag: extra frezen om de tegels in hun behuizing te plaatsen (frees van 8 mm en ringen van 24 mm/40 mm ), afschuiningen op de scherpe randen van de rondellen. De eigenschappen van MDF V313 beperken de vervormingen die verband houden met de vochtigheid van het pottenbakkerswerk. Er is geen afwerking aangebracht, om een ​​beetje ademend vermogen te behouden en de droging van het aardewerk te verbeteren.

Afmetingen van mijn doe-het-zelf-project

Ronden: 34,0 cm (2 stuks)
Tegels: 20,0 x 20,0 cm (30 stuks)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Victor en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 61,91


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken