Een extra werkplek op maat in beautysalon van gezaagd zwart MDF, door HP

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

HP

HP

NL

Uitdagend

1 minuut

In dit DIY project deelt HP zijn ervaring met het zelf maken van een extra werkplek in een beautysalon. Na het uitdenken en werken van het ontwerp heeft hij de gezaagd zwarte MDF panelen online besteld. Zo kon hij direct straten met dit project. 

Omschrijving van HP

10 jaar geleden ooit een balie ontworpen in zwart mdf, daar is nu een extra werkplek aan vast gemaakt eveneens in zwart mdf. Met een ondiepe kast met bergruimte en een uitstalling van de diverse nagel flesjes, wat tevens dienst doet als afscherming naar de straat.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Aan de hand van de bestaande balie, die ik al eerder had ontworpen en gemaakt, is er bij de uitbreiding van de salon behoefte gekomen aan een extra werkplek. Die heb ik vervolgens ontworpen en alle onderdelen online besteld. Het geheel is in elkaar genageld met wat lijm (voorzien van wat zwart zaagsel van het MDF om de gaatjes dicht te smeren), vervolgens in een impregneer olie gesmeerd ter afwerking. Het resultaat is een werkplek, mooi verdekt opgesteld naast ie halfhoge kast.

Afmetingen van mijn DIY project

Diverse maten

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van HP en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 267,01


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken