Keukenmeubel van MDF Zwart V313 zelfgemaakt, door Benny

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

B

B

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Greeploze keukenkastjes van zwart MDF op een basis van KVIK keukenblok, extra large. Totaal 13 lades, 6 deurtjes, 4 flanken voor koelkast, vaatwasser en hoge kast.

Je eigen keukenmeubel maken

Basismateriaal besteld bij OPMAATZAGEN.nl. De afwerking en de greeploze groeven zijn gerealiseerd in de stads-werkplaats van Utrecht waar bewoners tegen geringe vergoeding allerlei klussen kunnen uitvoeren. De kastjes zijn KVIK XL en het werkblad is ook ergens anders ingekocht. Dat maakt het geheel een heel betaalbare keuken met een eigen 'touch'. Extra moeilijk was het laatste deurtje dat uit 3 delen bestaat, maar als een geheel open moet kunnen. Het naadloos laten aansluiten op de rest was even puzzelen, maar het is gelukt!

Een keukenmeubel op maat maken

3,5 meter breed en 81,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van B en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 211,66


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken