Tijdelijk aanrechtblad van MDF, door Pieter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pieter

Pieter

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Heb jij ook een tijdelijke oplossing nodig? Maak dan net zoals Pieter een aanrechtblad van zwart MDF-plaatmateriaal. Dit MDF-plaatmateriaal is vochtwerend en daarom ideaal om er een (tijdelijk) aanrechtblad van te maken. Bekijk hier het resultaat!

Omschrijving van Pieter

Ik heb van zwart vochtwerend MDF een aanrechtblad gemaakt! Het materiaal is vochtwerend en daardoor ideaal als tijdelijk aanrechtblad.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor een tijdelijk aanrecht heb ik zwart MDF V313 (vochtwerend) op maat laten zagen. Een praktische oplossing waardoor ik zelf kon focussen op de verbouwing. Met een emmer als tijdelijke wasbak was het een mooie oplossing, zonder veel kosten aan deze verbouwing toe te voegen! Ik heb het blad afgewerkt met lijnolie.

 

Afmetingen van mijn DIY project

Jullie waren destijds een uitkomst, vlak voor kerst veel eters, en geen aanrechtblad. Drie rechthoekige bladen die samen een u vormden, met lijnolie ingesmeerd kwam het diepe zwart van het mdf  mooi uit, met vocht in de keuken was het nog prima functioneel.

1. 230,0 cm x 67,0 cm

2. 220,0 cm x 60,0 cm

3.188,0 cm x 65,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pieter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

1 item in totaal

€ 442,43


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken