Keukenkast op maat van massief beuken, door Daph

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

D.

D.

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

We hadden een loze ruimte in de keuken, tussen een kast en de koelkast. Er zat een koof met een schuine wand, dus dat vroeg om een maatwerk oplossing.

Maatwerk opbergkast in de keuken

De grootste uitdaging was de schuinte van de wand. De liggende planken waren op maat gezaagd, in de lengte en breedte, dus dat paste precies. Maar het schuine deel heb ik er zelf nog uit gezaagd zodat het precies tegen de koof zou aansluiten. Ik heb eerst alles opgemeten, toen een mal gemaakt van karton, toen nog een paar keer gemeten en de mal aangepast. Toen een plank afgetekend en gezaagd. Die paste goed en kon ik door met de andere drie.

De afmetingen van de kast

216,0 cm hoog, ongeveer 70,0 diep en 65,0 breed

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van D. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 947,28


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken