De achterwanden van keukenkastjes vervangen met hout op maat, door Mike

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mike

Mike

NL

Heel makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Mike zien hoe hij zijn keukenkastjes heeft voorzien van nieuwe achterwanden. Door het zaagwerk online te bestellen kon hij direct starten met zijn project. Dit scheelt veel tijd en rommel. En je weet zeker dat het zaagwerk recht is uitgevoerd!

Omschrijving van Mike

De achterkant van de keukenkastjes miste een plaat. De bovenste zat er niet in omdat hier een koelkast geplaatst was. De onderste was rot en hebben we daarom eruit gehaald. Nu weer nieuwe achterkanten op maat online besteld. Dit is bij ons lakboard van 3mm. Alle maten klopte en het was goed verpakt. Ik raad het iedereen aan mocht je een houtstuk op maat nodig hebben.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik ben niet extreem technisch op het gebied van hout, dus ik heb het hout maar op maat laten leveren. Het was 4 houtjes plaatsen aan beide zijkanten van de kastjes (totaal 2 kastjes) en het lakboard ertegenaan. Met 4 schroefjes vastgemaakt en de grootste kieren gekit. Omdat het toch een pannen kast word vind ik dat iets minder spannend. Overall zeer tevreden en ik raad het iedereen aan die een houtproject heeft om Hier te bestellen.

Afmetingen van mijn DIY project

61,0 x 57,0 en 91,0 x 57,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mike en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 55,46


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken