Keukenblok van Underlayment, door Liza

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

liza

liza

NL

Gemiddeld

1 minuut

Wat heb je gemaakt?

Een keukenblok voor de keuken van mijn woning, zodat alle apparaten achter deurtjes zitten. De vaatwasser is een inbouw vaatwasser en achter het schot zit een wasmachine.

Hoe heb je het blok gemaakt?

De keuken van de woning heeft een vast aanrecht aan de andere zijde met een grote servieskast. Aan deze kant van de keuken moest een vaatwasser, wasmachine en oven staan. Maar dit het liefste achter deurtjes. Het project begon met het aansluiten van de wateraanvoer-slangen, daarna opmeten tot waar de deuren moesten komen en hoeveel diepte de wasmachine nodig had. De vaatwasser had ook een plint nodig om de draai te kunnen maken van de klep. De deurtjes hebben onderling een kleine speling om de draai te kunnen maken.

Wat zijn de afmetingen?

Het werkblad bovenop is 202,0 cm lang en 74,0 cm diep.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van liza en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 327,88


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken