Multifunctionele witte buffet- en boekenkast, door Michiel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Michiel

Michiel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Wij hebben een buffet-/ boekenkast ontworpen voor in de woonkamer, met ligplanken voor het uitstallen van boeken en servies en met gesloten deurtjes voor extra opberg ruimte.

Een maatwerk buffetkast voor in de woonkamer

Wij hebben de kast ontworpen geïnspireerd op een aantal vergelijkbare kasten die we elders gezien hadden. We hebben de kast op maat geschetst, naar onze wens en ruimte in ons huis. Het is een een buffet-/ boekenkast voor in de woonkamer, met ligplanken voor het uitstallen van boeken en servies en met gesloten deurtjes voor extra opberg ruimte. Na het maken van de schets voor het ontwerp heeft OPMAATZAGEN.nl de kast geleverd. Doordat we voor afgewerkt wit materiaal zijn gegaan konden we na levering de kast vlot monteren. En beleven er nu veel plezier van!

Een buffetkast op maat

Hoogte: 238,0 cm
Breedte: 210,0 cm
Diepte: 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken