Keukenrek opgeknapt met op maat gezaagd eikenhouten panelen

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

R

R

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

In de bijkeuken hebben we een nis van 110,0 cm breed en 40,0 cm diep, waar we graag makkelijk toegankelijk opbergruimte en uitstallingsruimte voor keuken apparatuur, etc. wilde maken.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Daarvoor hebben we twee oude ijzeren rekken op de kop getikt. Door deze aan elkaar te verbinden ontstaat het geraamte van een rek. Dit is waar OPMAATZAGEN.nl zeer goed van pas komt. We hebben 4 blank eiken timmerpanelen van besteld van 110,0 cm x 40,0 cm x 1,9 cm. Om het karakter van het hout goed tot zijn recht te laten komen hebben we panelen bewerkt met bijenwas gebaseerde impregneerolie en daarna met bijenwas ingewreven. Het resultaat is zichtbaar in de foto’s. Blij mee!

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

hxbxd = 160,5 x 110,0 x 39,0 (cm)

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van R en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 847,02


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken