Kastdeuren van Underlayment maken, net als Meira

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

I.

I.

NL

Makkelijk

2 minuten

Meira heeft stoere nieuwe deuren gemaakt voor haar kledingkast van Underlayment Fins Vuren. Benieuwd naar het eindresultaat? Lees hier verder! (Fotocredits: @meira.athome op Instagram)

De kastdeuren van Meira

Meira (@meira.athome) heeft van Underlayment Fins Vuren nieuwe deuren gemaakt voor haar kledingkast. Hiermee geef je jouw kast een hele nieuwe look! De kastdeuren zijn kamerhoog en zijn samen ook kamerbreed. Hierdoor bedekken ze de gehele wand en zijn ze een toonaangevend onderdeel van het interieur van de slaapkamer! Het stoere uiterlijk en de lichte kleur van het Underlayment passen mooi bij de rest van het interieur en geven het geheel een warme uitstraling. Meira heeft zelf nog uitsparingen aangebracht op het materiaal om te gebruiken als greepjes. Zo blijft het uiterlijk mooi strak en kun je nog gemakkelijk de deuren opendoen, handig! Wil jij ook nieuwe kastdeuren maken van Underlayment? Bestel dan jouw Underlayment Fins Vuren op maat bij OPMAATZAGEN.nl!

Bestel Underlayment Fins Vuren op maat!

Over Underlayment Fins Vuren

Underlayment Fins Vuren is een vlakke plaat van vurenhout. Het wordt vaak gebruik bij de constructie van ondervloeren, vandaar de naam. De opbouw van underlayment lijkt heel erg op de opbouw van multiplex. Beiden worden gemaakt door meerdere lagen houtfineer kruislings, maar underlayment heeft vaak een wat wildere uitstraling.

Maak je eigen kastdeuren!

Wil jij net als Meira ook nieuwe kastdeuren maken? Dan kun je dat heel eenvoudig zelf doen! Bij OPMAATZAGEN.nl kun je kiezen uit een breed assortiment van plaatmateriaal wat je kunt gebruiken voor jouw kastdeuren. Naast underlayment vind je daar ook verschillende soorten van onder andere multiplex, MDF, betonplex, OSB en spaanplaat. Al dit plaatmateriaal zagen we volledig voor je op maat, tot op de millimeter nauwkeurig en in verschillende vormen! We kunnen zelfs de randen voor je afwerken. Bekijk ons assortiment en ontdek alle mogelijkheden.

Bekijk ons assortiment plaatmateriaal

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van I. en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 999,82


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken