Een zelfgemaakte gangkast met kapstok op maat afgewerkt met eiken timmerpaneel, door Tjardo

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Tjardo

Tjardo

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Tjardo zien hij met behulp van Ikea, steigerbuis en op maat gezaagd eiken timmerpaneel een prachtig meubel gemaakt heeft. Door te kiezen voor het online bestellen van zaagwerk kon hij direct met zijn project aan de slag. Het resultaat is een zelfgemaakte gangkast met kapstok.

Omschrijving van Tjardo

Gangkast met kapstok. Met Metod / Maximera onderkast en Voxtorp deuren / ladefront. De eikenhouten timmerpanelen zijn bevestigd middels een frame van witte steigerbuizen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Voor de kast heb ik twee Metod keuken onderkasten gebruikt van 80 x 37 cm. Met een Maximera lade en Voxtorp deuren en ladefronten. Verder heb ik een ombouw gemaakt om een radiator met daarvoor twee ondiepe plakken (links onder). Hier bovenop ligt het eikenhouten blad (Eiken Timmerpaneel A / B 26 mm) van 263 x 42 cm, de zelfde afmetingen als het bovenste paneel. De kast is opgebouwd door middel van een steigerbuis-constructie van ø 33,7 mm.

Afmetingen van mijn DIY project

263,0 x 42,0 x 230,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken