Een ruime zelfgemaakte maatwerk inbouwkast van MDF, door Pieter

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pieter

Pieter

NL

Gemiddeld

1 minuut

Pieter laat in dit DIY project zien je met de online zaagservice ook heel goed zelf een inbouwkast kunt maken. In dit geval heeft Pieter gekozen voor te schilderen MDF lakdraagfolie. Het resultaat is prachtige zelfgemaakte inbouwkast; dankzij de goede voorbereidingen van Pieter en het online bestelde zaagwerk.

Omschrijving van Pieter

Met de online bestelde MDF planken konden wij in korte tijd, voordat we gingen verhuizen, een inbouwkast maken. De planken waren echt op de millimeter nauwkeurig gezaagd!

Hoe ik dit project gemaakt heb

We maakten eerst een goede tekening van de kast met alle maten in millimeters erbij. Toen de planken binnen waren legde we de bodemplaat op de houten fundering. De tussenschotten werden met steekschroefjes tegen de achterwand waterpas gezet. Daarna konden de scharnieren in de deuren geboord worden en worden opgehangen. Door de scharnieren te stellen konden we de deuren mooi recht krijgen. Voor de kastdeuren hielden wij rekening met 3 millimeter ruimte tussen de deuren. De deuren hebben we uiteindelijk zelf nog afgerond met een frees.

Afmetingen van mijn DIY project

298,0 cm breed
226,0 cm hoog

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pieter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 796,50


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken