Kastdeuren en lades van multiplex

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Stephan

Stephan

DE

Makkelijk

1 minuut

Voor inbouwplanken heb ik kastdeuren en ladefronten laten verzagen en faseren uit multiplexpanelen. Van deze ruim dertig onderdelen heb ik frames gemaakt met behulp van houten deuvels, die ik vervolgens met rotanvlechtwerk aan de achterkant heb geniet. Het geheel werd gemonteerd met verborgen scharnieren.

Ik ben een complete leek en heb geen speciale machines in huis (behalve een accuschroevendraaier en boormachine). Na uitgebreid internetonderzoek en het bekijken van diverse You Tube-tutorials, besloot ik het project thuis te realiseren. De online zagerij van Tosize is voor mij de nieuwe ontdekking van het jaar! Dankzij de perfecte snit en snelle levering aan huis kan ik eindelijk projecten realiseren die ik al lang uitstel of nooit zou hebben aangepakt. Dus nu zijn er geen excuses meer ;-)

224,0 cm × 128,0 cm 207,0 cm × 71,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Stephan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 479,32


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken