Zwarte garderobekast, door Hoeman

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Hoeman

Hoeman

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb een zwarte garderobekast gemaakt met planken voor schoenen, kledinghangers aan een buis en kledinghaken. Het eindresultaat is te zien op de foto's.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

Ik ben begonnen met het opmeten van de binnenmaat van de nis die ik had. Zodra ik die maten had, ben ik een schets gaan maken. Hierbij heb ik rekening gehouden met de 4cm dikte aan de zijkanten en de achterplaten. Eenmaal binnen heb ik de planken in elkaar geschroefd met schroeven waar niet mee voorgeboord hoeft te worden. Toen de kast in elkaar zat, heb ik hem op de juiste plek gezet. Hierna kon de kast eerst in grondverf gezet worden (speciaal voor MDF) en daarna met matte zwarte lak op waterbasis geverfd worden.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

144,0 cm x 230,0 cm x 50,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Hoeman en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 855,61


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken