Een slimme garderobe bij de voordeur van zwarte MDF, door Pauline

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Pauline

Pauline

NL

Makkelijk

2 minuten

In dit DIY project laat Pauline zien hoe ze met op maat gezaagd MDF zwart een slimme opbergoplossing heeft gemaakt. Door te kiezen voor een trapezium vorm past een gezaagd paneel ook perfect tussen ongeliijke muren. Lees meer over de ervaring van Pauline hieronder. 

Omschrijving van Pauline

Aangezien onze oude kapstok niet meer paste in ons nieuwbouw huis, besloten wij dat we de garderobe wilden maken in de nis naast de voordeur.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Allereerst hebben wij de maten van de nis nauwkeurig opgemeten. Het bleek dat onze muren niet helemaal recht liepen, dus wij moesten kiezen voor de vorm ‘trapeze’. Vervolgens hebben wij vier planken ‘MDF Vochtwerend V313 Zwart’ en nog een metalen garderobe stang besteld. Eenmaal thuis hebben wij één plank boven de garderobe stang gehangen op 4 zwarte hoekankers. Op deze plank komen mandjes met sjaals en handschoenen. De overige drie planken hebben wij onderaan bevestigd, ook op hoekankers. De onderste twee planken dienen als schoenenrek. De bovenste van de drie planken is bedoeld als ‘dak’, zodat de garderobe rustig en netjes oogt.

Afmetingen van mijn DIY project

De plank is 38 cm diep - iets minder diep dan de nis. De voorkant van de plank is 61,5 cm breed en de achterkant van de plank 62 cm breed.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Pauline en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 97,48


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken