Een garderobe kast in de hal op maat en zelf gemaakt, door Rob

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Rob

Rob

NL

Gemiddeld

1 minuut

Een prachtige garderobekast op maat en helemaal zelf bedacht en geplaatst. Gemaakt met behulp van op maat gezaagd vuren en eiken panelen. Een prachtige aanwinst voor de hal van Rob.

Omschrijving van Rob

Een kast voor jassen en schoenen in een nis in de hal. Erboven planken voor bergen van spullen. Beide kasten achter 26 mm dikke eiken deuren. Eronder plint laden voor handschoenen, mutsen pantoffels en dergelijke.

Hoe ik dit project gemaakt heb

In de nis heb ik een casco gemaakt van 28 mm dikke vuren planken. Deze zijn in elkaar geschroefd waarna het geheel in de nis werd gezet. De casco werd aan de zijkanten in de muren van de nis vastgezet. Daarna werd het casco voorzien van een blanke lak (3 lagen) die tussentijds werden geschuurd. Vervolgens werden de deuren opgemeten en besteld. Na binnenkomst werden deze deuren eveneens voorzien van 3 lagen blanke lak en aan de witte rand van de kast opgehangen met zwarte scharnieren, zwarte deurgrepen en magneetsluitingen. Het geheel is in overeenstemming met de trap in de hal (zie foto 5).

Afmetingen van mijn DIY project

131,0 cm breed
260,0 cm hoog
50,0 cm diep

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken