Meer opbergruimte met de juiste snit

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Markus

Markus

DE

Uitdagend

1 minuut

We kregen een nieuwe slaapkamer en beseften toen dat we niet genoeg opbergruimte in alle kasten hadden. De oplossing was om meer vakken in de kasten te plaatsen.

Het meest voor de hand liggend is om aan de verkoper te vragen of er extra planken bijbesteld kunnen worden. Dat hebben we uiteraard gedaan en kregen een leverdatum van minimaal 8 weken en tegen een extreem hoge prijs. Dus zocht ik op internet naar een alternatief en kwam Tosize.de tegen. Selecteer hout, voer afmetingen in en u ontvangt direct de prijs. Maar nog fijner is de korte levertijd. Ik heb meteen besteld en de planken waren binnen een paar dagen binnen. De afmetingen passen perfect, het zagen was superschoon en het hout was van hoge kwaliteit. Dat was echt geweldig bij jou. Ik kom bij je terug. Bedankt

44,0 x 66,0 x 1,5 cm totaal 4 stuks 44,0 x 88,0 x 1,5 cm totaal 2 stuks

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Markus en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 237,90


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken