Je bent hier: Aanrechtblad van eikenhout op maat gemaakt, door Lisanne

Aanrechtblad van eikenhout op maat gemaakt, door Lisanne

Like deze post!
Ruimte
Wonen
Binnen
Klusniveau
Eindproduct
Omschrijving

Uitbreiding van IKEA Faktum keuken met nieuw keukenkastje & een op maat gezaagd eiken keukenblad van OPMAATZAGEN.nl als snijblad er boven op. Precies passend boven op de oude kast en aansluitend op het granieten bestaande keukenblad.

Een multifunctioneel aanrechtblad

Mijn oude IKEA Faktum keuken was altijd net iets te klein. Door via Marktplaats een extra keukenblok te vinden en dat te combineren met een eiken houten blad van OPMAATZAGEN.nl, heb ik mijn keuken en het gebruiksgemak kunnen vergroten. Ik heb via OPMAATZAGEN.nl een eiken blad van 4,0 cm dikte op maat laten maken, die precies boven op de keukenkast past. Wellicht alleen nog even in de olie zetten en dan is hij helemaal klaar. Nu heb ik een ingebouwde snijplank in mijn keuken die er prachtig uit ziet!

Een grote snijplank op maat

60,0 x 55,0 cm

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

De service, contact en snelheid van OPMAATZAGEN.nl was heel prettig. Ik had nog een foutje gemaakt in het opmeten, en het was geen probleem om dat nog via de klantenservice kanalen te veranderen. Daarnaast erg tevreden over de kwaliteit van het hout, en de wijze van zagen. Zeer prettige ervaring en zou het iedereen aanraden.

Boodschappenlijst
Afbeelding
Houtsoort
Afmetingen
Afwerking
Aantal
Prijs
1
1
Rechthoek (gezaagd)55,6 x 60,0 cm
Afwerkingen
Lange zijde 1Afronden boven en onder 2 mm
Lange zijde 2Afronden boven en onder 2 mm
Korte zijde 1Afronden boven en onder 2 mm
Korte zijde 2Afronden boven en onder 2 mm
Product eigenschappen
1 x
98,26
98,26
1 x
Gerelateerde projecten
>