Badkamer meubel voor kleine badkamer van massief Eikenhout, door André

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

A.

A.

NL

Bovengemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een wastafel meubel van massief eiken 26 mm dik gevingerlast. De panelen zijn zo gezaagd dat de lamellen doorlopen. De panelen zijn koud op elkaar gezet en d.m.v. deuvels en lijm aan elkaar verbonden. De tafel is blind aan de muur gehangen.

Wastafelmeubel van natuurlijk Eiken

Onze badkamer was aan vervanging toe. Omdat de badkamer klein is ( afm. 1.5 x 2.55m) was het schuiven met de inrichting, om toch een praktisch geheel te hebben. Na ons bezoek aan diverse badkamer specialisten, hebben we zelf een ontwerp voor de badkamer gemaakt en alles ook zelf uitgevoerd. Gezien de ruimte ook besloten om het badkamer meubel zelf te maken. Zie bijgaande schets een zaaglijst. Omdat de tegels op de badkamer grijs en antraciet werden hebben we gekozen voor een houten wastafel meubel van massief eiken, wat een warme en natuurlijke uitstraling geeft. Om het gevoel van hout goed weer te geven hebben we het meubel behandeld met een hardwax olie, dat ook voor parketvloeren gebruikt wordt.

Wastafelmeubel op maat gemaakt

De afmetingen zijn:
lengte = 100,0 cm
diepte = 47,0 cm
hoogte = 30,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken