DIY zijpaneel voor pax kledingkast van IKEA, door Meaux

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Meaux

Meaux

NL

Gemiddeld

2 minuten

Doe-het-zelf zijpaneel voor Pax kledingkast

Ben je op zoek naar een manier om je slaapkamer een persoonlijke touch te geven? Met dit inspiratieproject laten we zien hoe je met een beetje handigheid en de juiste materialen een prachtig zijpaneel voor een Pax IKEA kledingkast kunt maken. Ontworpen en gerealiseerd door Meaux, is dit zijpaneel niet alleen een functionele toevoeging maar ook een stijlvol element in je interieur.

Het unieke ontwerp

Het project toont een zijpaneel dat op maat gemaakt is door OPMAATZAGEN.nl en zelf geïnstalleerd door Meaux. Het paneel heeft een neutrale kleur gekregen die perfect past bij de witte kledingkast, zodat het geheel een rustige en harmonieuze uitstraling krijgt. De fijne afwerking en de keuze voor MDF Blank 50 mm als materiaal zorgen voor een kwaliteitsvol en duurzaam resultaat.

Perfecte aanvulling in de slaapkamer

De kast met het nieuwe zijpaneel past uitstekend in de slaapkamer. Niet alleen vanwege de uitstraling, maar ook door de extra opbergruimte die het biedt. De keuze om een zijpaneel toe te voegen aan de bestaande Pax kledingkast is een slimme manier om de opslagcapaciteit te vergroten zonder de kamer rommelig te maken.

Voordelen van zelf maken

Door zelf aan de slag te gaan met jouw kledingkastproject geniet je van veel voordelen. Zo biedt OPMAATZAGEN.nl je de mogelijkheid om het hout precies op maat te laten zagen, waardoor het naadloos aansluit bij jouw ontwerp en ruimte. De vrijheid in materiaalkeuze geeft je de kans om het project compleet af te stemmen op jouw smaak en budget.

Een stijl die bij jou past

Door een bestaande Pax kledingkast te verrijken met een zelfgemaakt zijpaneel, creëer je een unieke stijl die perfect uitstraalt wie jij bent. Dit project is voltooid en het resultaat is een fraaie, naadloze integratie van het zijpaneel in het totaalplaatje van de kast en de kamer.

De kracht van MDF

MDF Blank 50 mm is een populaire houtsoort voor doe-het-zelf projecten. Het materiaal staat bekend om zijn gladde afwerking, waardoor het gemakkelijk te schilderen of te behandelen is voor elk gewenst effect. Bovendien is MDF duurzaam en biedt het een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, waardoor het ideaal is voor het creëren van op maat gemaakte zijpanelen voor je kast.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Meaux en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 369,21


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken