Maatwerk oplossing voor in een nis; past altijd. Het resultaat van Heleen.

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Heleen

Heleen

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Kastjes die precies passen in de nisjes van mijn woonkamer. Door de nissen op te meten en de kastjes op maat te laten zagen, lijkt het alsof de twee dichte kastjes er altijd al hebben gezeten.

Het is maatwerk, dus het past precies

Ik heb eerst de kastjes in de grondverf en daarna in de lak gezet. Vervolgens heb ik de kastjes eenvoudig in elkaar gezet en de voor-gemonteerde deurtjes erin geklikt. Daarna heb ik de kasten in de nissen van mijn woonkamer geschoven. Aangezien ik nissen had opgemeten, pasten de de kastjes precies en kon ik ze direct vullen met al mijn favoriete spullen.

Naast de twee kastjes stond nog een zelfgemaakt boekenkastje. Aangezien die nu een beetje uit de toon valt, heb ik eenzelfde kast, maar dan open (zonder deurtjes), nu ook via OPMAATZAGEN.nl besteld, zodat de hele wand er mooi en gelijkwaardig uit gaan zien.

Maatwerk afmetingen

Kastje links: 125,0 cm breed x 68,0 cm hoog x 38,0 cm diep (incl. uitsparing plint achterkant).
Kastje rechts: 120,0 cm breed x 68,0 cm hoog x 38,0 cm diep.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken