Thuiswinkel Waarborg

Kledingkast maken van Underlayment, door peter

Kledingkast maken van Underlayment, door peter
Kledingkast maken van Underlayment, door peter
Kledingkast maken van Underlayment, door peter
Kledingkast maken van Underlayment, door peter

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Het komt steeds vaker voor dat bouwmaterialen in de oorspronkelijke vorm worden gebruikt in interieurs. Denk aan Steigerhout, OSB en Underlayment. Het geeft een warme en naturel uitstraling en is eenvoudig te bewerken. Bij OPMAATZAGEN.nl laat je het materiaal direct in de juiste afmeting zagen. Je ontvangt het materiaal binnen een paar dagen thuis en dan kun je direct beginnen met de opbouw van de klus.

Kledingkast van underlayment

Peter ging zelf aan de slag met platen van Underlayment Fins Vuren voor de kledingkast op de slaapkamer. Hij bestelde vier platen underlayment met een dikte van 18 mm in de juiste afmetingen voor de schuifdeuren en nog een plaat voor de bovenzijde van de kast. Zijn ervaring met OPMAATZAGEN.nl deelde hij op Facebook en hij omschreef het als volgt:

Project kledingkast zo goed als klaar. Erg blij met het resultaat. Dank aan OPMAATZAGEN.nl

Bekijk hier alle underlayment

Underlayment Fins Vuren

Underlayment Fins Vuren is vergelijkbaar met underlayment, alleen is Underlayment Fins Vuren van een betere kwaliteit. Het wordt gemaakt van Fins vurenhout, wat de plaat een naturel uitstraling geeft door de houtnerf en de blanke kleur. Net als andere soorten multiplex bestaat Underlayment Fins Vuren uit verschillende lagen houtfineer. Deze lagen worden kruislings op elkaar verlijmd, waardoor de plaat zeer sterk is en nauwelijks werkt. Dit zijn dan ook direct de voordelen van zulke soorten multiplex in vergelijking met massief hout. De kopse kanten zijn door de laagjes fraai om te zien en worden vaak in het zicht gehouden. Enige aandachtspunt bij het bewerken van Underlayment Fins Vuren is rekening te houden met de kans op splijten.

Zelf een kast maken

Beginnen je handen te jeuken en wil je zelf ook aan de slag met een mooie klus? Doen! Laat je inspireren door de klussen van anderen. Maak dan een schets van jouw perfecte kledingkast en bepaal de juiste afmetingen. Voer deze eenvoudig in op onze website en laat het materiaal bij jou thuis bezorgen, eventueel met de benodigde accessoires.

Ja, ik wil aan de slag met mijn meubel van underlayment!

Geen resultaten gevonden