Een smalle kledingkast van berken multiplex voor de kinderkamer, door Mario

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Mario

Mario

NL

Gemiddeld

1 minuut

In dit DIY project laat Mario zien hoe hij met behulp van de online zaagservice een mooie kledingkast heeft gemaakt voor de kinderkamer. Hij heeft er voor gekozen om multiplex berken toe te passen. Een sterk plaat met een mooie uitstraling!

Omschrijving van Mario

Voor de kinderkamer wilden we een hoge smalle kledingkast maken, zodat het niet teveel ruimte in beslag neemt maar we er wél aardig wat in past.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Er is geen achterplaat gebruikt, maar d.m.v. een brede lat tegen de achter- en linkerzijwand zijn de voorkant en rechterkant van de kast bevestigd aan de muur. Voor de deuren zijn meerdere scharnieren gebruikt. De kast bestaat uit 2 deuren (1 grote deur en nog 1 kleinere bovenin) en we hebben er 2 legplanken en 2 hangstangen in gemaakt. In beide deuren hebben we een gat geboord om als deuropening te gebruiken. Tenslotte hebben we het hout in de olie gezet.

Afmetingen van mijn DIY project

225,0 x 53,0 x 47,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Mario en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 350,98


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken