Op maat gemaakte kledingkast gemaakt van eiken panelen, door Markus

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Markus

Markus

DE

Makkelijk

2 minuten

Marcus wilde een tijdloze uitstraling creëren voor de nis in de hal. Om dit te doen gebruikte hij OPMAATZAGEN.nl gesneden eiken paneelmateriaal. Hierdoor kon hij een stabiele nis voor de kast creëren. U ziet dus dat één detail een compleet andere niche kan creëren!

Beschrijving door Markus

Voor een kleine hal van iets meer dan 2 vierkante meter moet een kledingkast met een tijdloze uitstraling in een nis worden gecreëerd. De beschikbare ruimte moet zo goed mogelijk worden benut en voldoende extra opbergruimte bieden.

Functieomschrijving: Hoe heb je je project gerealiseerd?

De nis is 204,0 cm breed en 247,0 cm hoog, de achterwand is gemaakt van dubbele gipsplaat. Om de breedte optimaal te benutten en de muur niet te overbelasten met de hangconstructie, is de lichtgewicht spaceserie van IKEA met een diepte van 40,0 cm ideaal voor het lichaam. Om de stabiliteit te vergroten rust de gehele constructie op een basisplaat met twee eikenhouten poten. Nadat de deuren, laden en hardware waren geïnstalleerd, werd de kledingkastnis bekleed met drie op maat gemaakte OPMAATZAGEN.nl eikenhouten planken. De planken werden onzichtbaar vastgezet met schroefdoppen en het hout werd geolied. De laatste stap was het bevestigen van de kledingkast, die door de smid werd gemaakt en wit werd geverfd.

Uiteindelijke maat: Wat zijn de buitenafmetingen?

204,0 cm × 240,0 cm × 40,0 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Markus en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 386,91


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken