Een inloopkast onder een schuine wand, door Evert

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Evert

Evert

NL

Makkelijk

1 minuut

Een inloopkast met het maatwerk concept van OPMAATZAGEN.nl

Voor in de slaapkamer, rekening houdend met een schuin dak, wilde wij een inloopkast. Deze kasten voor de inloop moesten op maat gemaakt worden, en we wilde hier opbergruimte voor onze kleding mee creëren. Twee kasten waren nodig om de ruimte in te vullen. Meten, ontwerpen en bestellen, was leuk om te doen. Montage zeer eenvoudig, en alles netjes afgelakt. Zelf als laatste nog de roedes geplaatst voor hangkleding.

Ga voorbereid te werk

Ik raad aan om de instructie video's te bekijken. Hier staan goede tips hoe je een project zoals dit aanpakt. Met name het sealen van de MDF kopse kanten maakt het resultaat sneller en mooier.
Zorg dat bij levering je de planken op een beschermde ondergrond legt. Door de beschrijving en nummering op de planken is alles eenvoudig terug te vinden voor montage in juiste volgorde. Montage is eenvoudig, let op dat alles waterpas is. Afkitten van de binnenranden maakt het net wat strakker. Eerst alles gemonteerd, vervolgens de basis gelakt, en ondertussen planken en deuren met sealer behandeld en na drogen afgelakt.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

Kast 1 is 160x110x60
Kast 2 is 274x110x60

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken