Pegboard kapstok en schoenenkastje, door Linda

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Linda

Linda

NL

Gemiddeld

2 minuten

In dit DIY project beschrijft Linda hoe zij zelf een oplossing heeft ontworpen voor haar smalle hal. Door een zaaglijst te maken, kon ze het materiaal online op maat gezaagd bestellen zodat ze er direct mee aan de slag kon! Lees hieronder hoe zij dit project heeft aangepakt.

Omschrijving van Linda

Voor onze smalle gang hebben wij een pegboard kapstok, een radiator bekisting, een pegboard kapstokje voor tassen, een hanggedeelte voor sleutelhangers en een schoenenkastje gemaakt. Voor dit project hebben wij multiplex berken op maat laten zagen. Het schoenenkastje is van Ikea (Trones). Wat leuk is aan een pegboard is dat het modulair is; je kunt op verschillende hoogtes dingen ophangen en je kunt het bijvoorbeeld aankleden met plankjes met iets leuks erop. En de jasjes voor je kinderen kan je op de juiste hoogte hangen, zodat zij erbij kunnen.

Hoe ik dit project gemaakt heb

Samen met mijn vader heb ik alles ontworpen in het open source programma (gratis) Sweet Home 3D. Op basis van dit ontwerp hebben wij een zaaglijst gemaakt. Verder heb ik mij laten inspireren door leuke projecten op Pinterest. Het grote pegboard hangt met 2 staalprofielen boven en onder aan de muur. Deze zijn een stukje in het houtwerk gefreesd. Het kleine pegboard hangt met kastophangers sleutelgatmodel aan de muur. Met een kolomboor hebben wij de gaten in de planken gemaakt. De berken stokken heb ik gehaald bij de bouwmarkt.

Afmetingen van mijn DIY project

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Linda en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 788,70


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg
Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken