Strakke gangkast met kapstok van Multiplex Berken, door Pien

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

pien

pien

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Ik heb voor in de gang een gangkast en kapstok gemaakt samen met mijn vader. We gebruikten hout wat we nog hadden liggen, maar voor de buitenkant en zichtkanten het hout wat we bij OPMAATZAGEN.nl besteld hadden.

Werkbeschrijving: hoe heb je je project gerealiseerd

We hebben eerst de onderste plank van de kast waterpas in de gang gemaakt met daaronder ruimte voor schoenen, zodat we een goede basis hadden om de rest mee op te bouwen. Daarna hebben we de verticale delen met daarbovenop de bovenste plank gemaakt, we maakten gebruik van een laser waterpas om te checken of alles goed recht was. Vervolgens konden we de planken en deurtjes en lades in de kast maken. Daarna het kapstokgedeelte. Ik heb het rondom afgewerkt met een houten plaat die ik aan de muur heb gekit en wit geschilderd, zodat het lijkt alsof de kast is ingebouwd.

Eindformaat: Wat zijn de buitenmaten?

238,0 cm breed en 250,0 hoog

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken