Werkblad voor in de schuur van Underlayment

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Stefan

Stefan

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een werkblad met opbergruimte eronder in een schuur met een onbekende hoek. Het blad ligt op horizontale balken die in de muur zijn bevestigd en steunt op verticale balken.

Hoe ben je te werk gegaan?

Ik heb eerst alles goed uitgemeten. Vervolgens van vuren balken  met de kopmaat 44x69 millimeter de verticale balken gezaagd en tegen de muur bevestigd. Hierna de horizontale balken gezaagd en bevestigd. Toen nog voor de laatste keer gemeten en het plaatmateriaal besteld. Het voordeel van OPMAATZAGEN.nl was dat ik een houten plaat kon bestellen met een schuine hoek. Tevens waren de afmetingen te lang voor mijn eigen auto en dus was het erg prettig dat het werd thuisbezorgd. Het was snel geleverd en netjes gezaagd.

Wat zijn de afmetingen?

Ongeveer 5 bij 3 meter

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Stefan en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 228,43


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken