Thuiswerkplekken maken: eiken bureau & voor kinderkamers, door Robertus

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Robertus

Robertus

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Eiken bureau's op maat maken

Twee wandgemonteerde bureaus gemaakt. Handig nu de kinderen tieners worden en we meer thuiswerken en studeren. Met een mooie 26mm Eiken A/B Gevingerlast panelen en vuren balkjes van OPMAATZAGEN.nl was het eigenlijk zo gepiept.

Werkplekken zelf maken

Eiken panelen besteld bij OPMAATZAGEN.nl Beginnen met even goed ontvetten met ammoniak of natuurazijn. Daarna schuren. 2x lakken met kleurloze lak. Neem goede kwasten, zo voorkom je haren in je lak.

Allereerst schroef de vuren balken aan de muur op 72,0 cm hoog (boven maat). Monteer daarna de 3 bureau palen van de Karwei (72,0 cm) aan de onderkant van de panelen. Eentje moet precies in het midden tussen de 2 delen. Als laatste schroef je de onderkant de panelen vast aan de vuren balken. (houd rekening met de dikte van de vuren balk en het eiken blad bij het kiezen van de lengte van de schroef!).

Bureau op maat zelf maken

230,0 cm lang bij 70,0 cm breed en 120,0 bij 70,0 cm rechts.
26mm dik is erg mooi. De panelen zijn 2mm afgerond. Je zou ook 4 mm kunnen nemen, hier was een foto op de site handig geweest.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Dit is een project ter inspiratie. Doordat ons assortiment gewijzigd is, is (een deel van) de producten niet langer beschikbaar.


Alle plaatmaterialen bekijken