Garage Woodworkshop / werkbank van OSB platen, door Ilia

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Bekijk onze nieuwe vakkenkasten 3D configurator
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start direct met samenstellen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Ilia

Ilia

NL

Gemiddeld

1 minuut

Omschrijving

Een "Wood work shop" met een afkortzaagtafel en gereedschapsrek. Kastjes om spullen op te bergen inclusief een aansluiting aan mijn tafelzaag. Een echte 'eye-catcher'!

Hoe maak je je eigen werkbank?

Ik heb de Woodworkshop eerst zelf uitgetekend, vervolgens in Adobe Illustrator op schaal 1,0cm = 1mm gemaakt om zo een 3D beeld te verkrijgen van het voor en zijaanzicht. Eerst de ruimte leeggehaald, de vloer en muren gekuist. De achterwanden en bodems zijn gerecupereerd van oude kasten die er eerst stonden. Dan de tussenschotten vastgemaakt aan de bodems met houtlijm en schroeven over de hele lengte. Vervolgens de bovenkanten erop vast gemaakt. Dan de tafelzaag verwerkt aan de zijkant. Met de overschot en resten heb ik een gereedschapsrek gemaakt.

Afmetingen

282,0 cm in de breedte (zonder de zaagtafel), 85,0 cm hoog, 55,0 cm diep. De kasten zijn 50,0 cm diep.

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Ilia en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 194,72


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken