Thuiswinkel Waarborg

Vensterbankkast van MDF, door Daniel

Vensterbankkast van MDF, door Daniel
Vensterbankkast van MDF, door Daniel
Vensterbankkast van MDF, door Daniel
Vensterbankkast van MDF, door Daniel

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Omschrijving

Om de ruimte maximaal te gebruiken hebben we een kast voor het speelgoed van de kinderen gemaakt die tevens de vensterbank vergroot. De kinderen vinden het geweldig om op de kast op wat kussens te iPad-en. Het speelgoed zit in mandjes. Boven de mandjes zit nog een extra ruimte.

Hoe heb je de kast gemaakt?

De mandjes hadden we al. Die hebben als basis gediend voor de maten van de vakken. Het raam en de vensterbank bepalen de breedte.
Op basis van de schets heb ik de maten bepaald gebaseerd op 18mm MDF. Deze heb ik besteld zodat ik zonder zagen de kast heb kunnen monteren. Netjes voorboren en goede schroeven voor MDF gebruikt. Avondje doorwerken en klaar! Ik heb de planken voor montage in de grondlak gezet. Na montage heb ik de kast in 3 lagen afgelakt. De 3 pootjes heb ik zelf gemaakt door vurenhout te verlijmen en op maat te schuren.

Wat zijn de afmetingen?

De vensterbank is 252,0 x 57,6 cm van 18 mm MDF. De kast is 49,3 cm hoog en 252,0 cm breed. De diepte van de kast is 45,7 cm.

Ervaring met OPMAATZAGEN.nl

De planken waren perfect op maat waardoor ik zonder zelf te zagen de kast exact op maat heb kunnen monteren en plaatsen. Ik heb na het bestellen nog een aanpassingen gedaan. Perfect opgelost. Ook de levering verliep perfect. Het volgende project bestel ik zeker weer bij jullie!

Geen resultaten gevonden