Vensterbankkast van MDF, door Daniel

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Daniel

Daniel

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Om de ruimte maximaal te gebruiken hebben we een kast voor het speelgoed van de kinderen gemaakt die tevens de vensterbank vergroot. De kinderen vinden het geweldig om op de kast op wat kussens te iPad-en. Het speelgoed zit in mandjes. Boven de mandjes zit nog een extra ruimte.

Hoe heb je de kast gemaakt?

De mandjes hadden we al. Die hebben als basis gediend voor de maten van de vakken. Het raam en de vensterbank bepalen de breedte.
Op basis van de schets heb ik de maten bepaald gebaseerd op 18mm MDF. Deze heb ik besteld zodat ik zonder zagen de kast heb kunnen monteren. Netjes voorboren en goede schroeven voor MDF gebruikt. Avondje doorwerken en klaar! Ik heb de planken voor montage in de grondlak gezet. Na montage heb ik de kast in 3 lagen afgelakt. De 3 pootjes heb ik zelf gemaakt door vurenhout te verlijmen en op maat te schuren.

Wat zijn de afmetingen?

De vensterbank is 252,0 x 57,6 cm van 18 mm MDF. De kast is 49,3 cm hoog en 252,0 cm breed. De diepte van de kast is 45,7 cm.

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Daniel en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 252,84


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken