Steigerbuis eettafel met populieren multiplex blad, door Wouter en Chantal

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Wouter

Wouter

NL

Heel makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Een eettafel voor in de woonkamer met een frame van zwarte steigerbuis en een populieren multiplex blad. We hebben gekozen voor een licht blad in combinatie met donker frame. Zo heb je een mooi contrast maar toch modern.

DIY: eettafel van Multiplex

In eerste instantie het blad uitgezocht. We wilden een lichte houtsoort voor ons tafelblad. We zaten met het idee om onder een lichtblauw zwarte steigerbuizen te zetten wat een goed contrast geeft en modern oogt. Toen zowel het blad als de buizen besteld en deze zelf in elkaar gezet. De buizen kwamen net zoals het blad op maat gemaakt dus dat scheelde heel veel. Vervolgens eerst het tafelframe in elkaar gezet. Dit was super simpel en alleen met een inbussleutel. Daarna het frame op het blad gezet en deze uitgelijnd en vastgezet. Toen hebben we samen de tafel omgedraaid en geschuurd. Vervolgens is er traplak overheen gegaan om te zorgen dat het blad tegen een stootje kan. Met 2 kleine kinderen is dat wel nodig. Na een aantal uurtjes drogen was hij klaar.

Stoere eettafel op maat

175,0cm x 100,0cm. Zithoogte 75,0cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Wouter en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 532,25


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken