Multifunctioneel camper element, door Verena

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Verena

Verena

DE

Bovengemiddeld

1 minuut

Een multifunctionele kampeerbox die ook dienst doet als bed. Perfect voor een kleine camper en makkelijk in gebruik door de vele opbergmogelijkheden en het minimalistische ontwerp. 

Omschrijving van Verena

Een multifunctionele kampeerbox die ook dienst doet als bed. Perfect voor een kleine camper en makkelijk in gebruik door de vele opbergmogelijkheden en het minimalistische ontwerp. Een multifunctionele kampeerbox die ook dienst doet als bed. Perfect voor een kleine camper en makkelijk in gebruik dankzij de vele opbergmogelijkheden en het minimalistische ontwerp. 

Hoe ik dit project gemaakt heb

Ik heb een kampeerbox gebouwd voor mijn Berlingo. Hij bevat een uitklapbaar bedgedeelte, drie lades voor het campingfornuis, de koelkastcompressor en een lade voor spullen. De kampeerbox is uitgerust met 70 cm uitschuifbare lades, zodat alle drie de lades volledig kunnen worden uitgeschoven.

In de rechterzijwand zijn ook gaten geboord met een Lochner-boor om de ventilatie te verbeteren. Hier bevindt zich de koelcompressor. Ik heb voornamelijk het volgende gereedschap gebruikt: Decoupeerzaag, diverse schroeven, Spax-schroeven en schroeven met schroefdraad, beugels en scharnieren.

Afmetingen van mijn DIY project

Lengte: 112 cm

Breedte: 70 cm

Hoogte: 30 cm

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Verena en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 340,51


Alle gebruikte materialen

Uitleg
Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken