Moderne sidetable of tijdschriftentafeltje van multiplex zelf gemaakt, door Piet

Gerelateerde projecten
TOSIZE Furniture
Nieuw!
Wij maken klussen nóg makkelijker!
Logo OPMAATZAGEN.nl
Start met ontwerpen

Maak dit project zelf met plaatmateriaal op maat gezaagd door OPMAATZAGEN.nl!

Piet

Piet

NL

Makkelijk

1 minuut

Omschrijving

Sidetable voor tijdschriften. Het tafeltje kan gebruikt worden als bijzettafeltje maar ook als sidetable. De bedoeling is dat er tijdschriften en bijvoorbeeld laptop of tablet in opgeborgen kunnen worden.

Zelf een sidetable maken

Er is een werktekening gemaakt op basis van de gewenste afmetingen. De afmetingen van alle panelen zijn berekend en gecontroleerd. De verschillende verstek hoeken zijn berekend en perfect gezaagd door OPMAATZAGEN.nl. Heerlijk om dat uit te kunnen besteden!

We hebben het meubel gemaakt met 18 mm gegrond MDF. Alle panelen zijn op elkaar gelijmd gebruikmakend van de adviezen op de website. De kopse kanten zijn geplamuurd zoals op de website van OPMAATZAGEN.nl wordt aanbevolen. Na ontvetten en schuren is het tafeltje afgelakt.

Lees hier alle klustips!

Een sidetable op maat

70,0 x 40,0 x 40,0 cm

Tip! Bekijk ook onze handige klustips!

In deze DIY video ontdek je hoe je projecten van anderen als inspiratie kunt gebruiken voor je eigen klus. Zie hoe TOSIZE Furniture kasten gemaakt zijn en pas ze aan naar jouw smaak. Leer hoe je bestaande zaaglijsten overneemt en ze aanpast aan je eigen behoeften. Met handige tips en stap-voor-stap uitleg, wordt het makkelijk om je eigen project te starten en te voltooien. Begin vandaag nog met jouw unieke DIY project!

Hoe nu verder?

Wil jij dit DIY project maken? Bekijk de zaaglijst van Piet en maak jouw bestelling eenvoudig compleet.

€ 73,36


Alle gebruikte materialen

Uitleg

Alle plaatmaterialen bekijken